Martina Sáblíková modelkou

05.11.2010 18:57

Martina SáblíkováJedna z nejúspěšnějších českých sportovkyň, olympijská vítězka  z olympijských her ve Vancouveru Martina Sáblíková není jen jedničkou v rychlobruslení, ale vydává se i na dráhu modelky. Ne, nešálí Vás zrak, a opravdu dnes není apríla. Pokud jste byli zvyklí  Martinu Sáblíkovou doposud vídat pouze v přiléhavé rychlobruslařské kombinéze , kde na dálku nebylo poznat , zda jede Martina Sáblíková nebo Karolína Erbanová , zpozorněte, přichází změna.

Martina SáblíkováMartina se totiž stala novou tváří pro výrobce outdoorového oblečení Nordblanc, a nám se podařilo získat fotografie, na kterých je Martina Sáblíková přímo při focení. Že se chová jako profesionálka, je myslím patrné z výsledných snímků. To, že si Martina Sáblíková vybrala značku Nord Blanc není náhodné. Jako vrcholový sportovec prostě potřebuje funkční oblečení do zimy a chladu ( a že je ho na stadionech dost a dost) a samozřejmě, že v něm také musí vypadat :)  Zdá se , že jí nová kolekce pro sezonu 2011  komfortem i vzhledem uspokojila, a navíc jí to docela sluší - konec konců, posuďte sami. „Oblečení NORDBLANC jsem si oblíbila dokonce ještě před zahájením naší spolupráce. Vyhovuje mi kvalitou a funkčností, ale především se mi líbí,“ říká nová tvář úspěšné české značky, působící  na našem trhu od roku 2003. „Ráda podpořím to, co mám vyzkoušené a čemu sama věřím,“ dodala na své předsezónní tiskové konferenci, kterou pro ni uspořádala její zastupující manažerská skupina SPORT INVEST GROUP již tradičně v pražském hotelu Crowne Plaza Prague.
Novinářům se tentokrát česká sportovkyně ale rozhodně tradičně neuvedla. Martina Sáblíková s trenérem Petrem Novákem předstoupili před účastníky konference v roli modelky a modela oblečeni v nové kolekci NORDBLANC. „O Martině jsme věděli, že je naší zákaznicí již delší dobu, proto jsme ji oslovili s myšlenkou vlastní spolupráce, nad kterou Martina dlouho neváhala. Na sezónu podzim/ zima 2010 je naplánována billboardová kampaň po celé České a Slovenské republice, ve které bude Martina představena v zimních bundách značky NORDBLANC,“ říká obchodní ředitel značky NORDBLANC pro střední Evropu, Jaroslav Havel. Slogan kampaně  „Podporujeme úspěch“ je příznačný pro nového partnera současné nejlepší české sportovkyně. NORDBLANC Martinu doprovodí na příští Olympijské hry v Soči 2014. „Na naši dlouhodobou spolupráci se všichni moc těšíme,“ dodal obchodní ředitel pro střední Evropu, Jaroslav Havel.


 

 

 

 

Martina Sáblíková modelkou