Necelý den do začátku pro český hokejový tým

17.02.2010 13:55

Hokejisté ČRVčera ve Vancouveru absolvovali čeští hokejisté první trénink v kompletním složení. V noci na čtvrtek je čeká úvodní zápas turnaje proti Slovensku. Na ledě nechyběl ani obránce Marek Židlický, který měl menší zdravotní problémy. Trenér Vladimír Růžička musel v průběhu předešlé přípravy absolvovat povinné setkání trenérů, ale tréninku už se také zúčastnil.
Trénink probíhal v hale Britannia Centre.V hlavní aréně Canada Hockey Place už totiž začal olympijský turnaj. Hráči se trénovali přesilové hry a oslabení.
Složení přesilovkových formací určil Růžička následovně. Jako první by na led měl chodit elitní útok Tomáše Plekance s Patrikem Eliášem a Martinem Havlátem, se čtvrtým útočníkem Milanem Michálkem a obráncem Židlickým. Ve druhé formaci budou hrát Jaromír Jágr, Petr Čajánek, Roman Červenka s obránci Pavlem Kubinou a Tomášem Kaberlem.
Složení obranných dvojic už je také jasné: Filip Kuba a Židlický, Kaberle a Roman Polák, Jan Hejda a Kubina, Miroslav Blaťák a Zbyněk Michálek.

 

Hokejisté ČR na zimních olympijských hrách Hokejisté ČR na zimních olympijských hrách Hokejisté ČR na zimních olympijských hrách+

Zpět na zimní olympijské hry 2010 hokej